Wanneer u graag een dakkapel met een lage aanschafprijs wilt laten installeren, is een houten dakkapel een goede keuze. Er zijn al mogelijkheden voor het plaatsen van een houten dakkapel vanaf €2500,-.

Het plaatsen van een houten dakkapel is een goede mogelijkheid om uw woning uit te breiden. Een houten dakkapel wordt meestal van gemaakt van multiplex. Multiplex is hout, dat uit meerdere houtlagen bestaat, hierdoor kan er vaak een sterkere constructie worden gemaakt dan bij massief hout.

De voordelen van een houten dakkapel zijn:

Een houten dakkapel kunt u makkelijk van kleur veranderen. Wanneer u uw huis een ander uiterlijk wilt geven, kunt u in een vrije middag makkelijk uw houten dakkapel mee verven. Met een goede verflaag kunt u uw houten dakkapel ook weer goed tegen weer en wind beschermen.

Als u zelf handig bent, is een houten dakkapel redelijk makkelijk te onderhouden. Kleine reparaties kunt u dan makkelijk zelf uitvoeren.

De prijzen van een houten dakkapel plaatsen kunnen erg verschillen bij verschillende dakkapel specialisten. Daarom is het aan te raden om bij verschillende specialisten een offerte aan te vragen.