In het noorden van Nederland, in de provincie Groningen, ligt het mooie plaatsje Zevenhuizen. Dit dorp ligt in het zuidelijke puntje van de provincie waar Drenthe, Groningen en Friesland bij elkaar komen. Het dorp is dus in het noorden zeer centraal gelegen wat voor veel voordelen kan zorgen. Zo ben je altijd in de buurt van de andere provincies, zijn er veel plaatsen in de buurt die interessant zijn om te bezoeken en als je steden als Groningen, Leeuwarden, Assen of bijvoorbeeld Zwolle werkt, dan ben je nooit ver van je werk verwijderd. Dit dorp is een ideale locatie om te wonen en om te beleven hoe het beste van de noordelijke provincies samenkomen.

Op zoek naar een huis

Als je op zoek gaat naar een woning en uiteindelijk de keuze gemaakt hebt om in Zevenhuizen te gaan wonen, dan moet je op zoek gaan. Je kunt ervoor kiezen om een bestaande woning te kopen of je hebt de mogelijkheid om voor een nieuwbouwwoning te gaan. Het voordeel van de huizenprijzen in de noordelijke provincies, is dat deze een stuk aantrekkelijker zijn dan de huizenprijzen in de Randstad. Waar je in de Randstad een appartement of een rijtjeswoning kunt kopen kun je in deze regio vaak voor dezelfde prijs een compleet nieuwe woning kopen of zelfs een vrijstaand huis tot je beschikking hebben.

Wat zijn jouw wensen?

Het is belangrijk om te onderzoeken welke wensen je hebt met betrekking tot het vinden van een woning. Wat moet de omgeving te bieden hebben is een erg belangrijke vraag. Wil je bijvoorbeeld dat er goede scholen in de buurt zijn en wil je graag aan een rustige weg wonen of wil je juist dicht bij een plek wonen waar het iets drukker is. Door over dergelijke zaken na te denken kun je voor jezelf een goed beeld maken en duidelijk krijgen waar je naar op zoek wilt.

Nieuwbouw

Naast het kopen van een bestaande woning zijn er ook verschillende mogelijkheden voor nieuwbouw in Zevenhuizen. Als je graag een betaalbare woning wilt die volledig volgens jouw eigen wensen en behoefte gemaakt wordt, houdt de website van NieuwWonen dan goed in de gaten. Daar komen regelmatig nieuwe projecten op te staan die in de toekomst uitgevoerd gaan worden. Zo kun je direct op de hoogte worden gebracht van de plannen die er zijn voor het bouwen van nieuwe woningen en kun je als 1 van de eersten aangeven dat je geïnteresseerd bent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *