visgraat vloer

Je ziet hem tegenwoordig overal terug: de visgraat vloer. Deze vloer is niet meer weg te denken uit het moderne interieur, en dat is niet voor niks! De visgraatvloer straalt namelijk echte luxe uit. Omdat de vloer op zichzelf al best veel aandacht trekt door de interessante geometrische vormen, valt hij perfect te combineren met strakke zwarte meubels en de industriële stalen deuren. Deze combinatie geeft een moderne hotel-chique uitstraling aan jouw woning. Ben jij geïnteresseerd in een visgraatvloer? We vertellen je er meer over in dit artikel.

Hout, PVC of laminaat?

We begrijpen dat dit een lastige keuze is; ga je voor een houten visgraatvloer of een pvc-visgraatvloer? Een houten vloer is weliswaar duurder, maar als je het geld ervoor hebt is dit zeker een goede investering. Houten vloeren zijn namelijk ontzettend duurzaam en kunnen jaren meegaan.

De pvc-vloer is iets meer budget proof maar ook helemaal prima wat ons betreft. Een voordeel aan PVC is dat je er vloerverwarming onder kunt leggen, zodat je tijdens de koude wintermaanden altijd warme voeten houdt. Daarnaast is de pvc-vloer erg geluiddempend, door de ondervloer die eronder ligt. Woon jij in een bovenwoning? Dan is de pvc-vloer de perfecte keuze om geen ruzie met de onderburen te krijgen.

Ook visgraat laminaat is perfect te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is laminaat ontzettend budget proof en makkelijk zelf te leggen voor de beginnende doe-het-zelver. Veel laminaat vloeren zijn tegenwoordig zo goed gemaakt, dat ze precies op een houten vloer lijken.

Passend in welk interieur?

Welke interieurstijl past nou het beste bij een visgraatvloer? Wij vinden een modern- of industrieel interieur het mooiste passen! Combineer de vloer bijvoorbeeld met een witte muur en donkere meubels voor een luxe en ruimtelijke uitstraling. Staal is op dit moment ook helemaal de trend, en dit staat perfect bij jouw visgraat vloer. Zo’n stalen deur of stalen meubels creëren een mooi contrast met jouw vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *