Gaat u een nieuw huis bouwen of uw bestaande huis verbouwen? Vaak is dit niet een beslissing die u van de een op andere dag neemt.

Houd wel altijd rekening met de volgende bouwtips:

Alternatief verblijfadres

  • Zorg voor een alternatief verblijfadres tijdens de verbouwingswerkzaamheden om stress te voorkomen. Vooral bij werkzaamheden waarbij gewerkt wordt aan de elektriciteit en de waterleidingen is het raadzaam om een logeeradres op te zoeken.

Motivatie

  • Ga verbouwen omdat je dat wilt en niet omdat je vindt dat het moet. Een verbouwing kan veel stress en werk met zich meebrengen, begin er dus alleen aan als u er echt achter staat.

Tijd

  • Houd er rekening mee dat verbouwingen vaak langer kunnen duren dan je vooraf had gedacht. Er kan van alles misgaan, en er zijn veel factoren die bepalen of de verbouwing binnen de planning voltooid kan worden. Als een leverancier bijvoorbeeld de nieuwe kozijnen te laat levert loopt de planning al in de soep.

Vakwerk

  • Schakel een goede aannemer in voor de werkzaamheden die u niet zelf kunt uitvoeren. Vakmensen die gespecialiseerd zijn in verbouwingen kunnen u van advies voorzien en ervoor zorgen dat de verbouwingswerkzwaamheden degelijk uitgevoerd worden.

Offerte

  • Laat een offerte opstellen door de aannemer en zorg dat er niets vergeten wordt. Zorg er ook voor dat u goed begrijpt wat er allemaal op de offerte staat.

Klik op de link voor een een goede aannemer Roosendaal of aannemer Etten-Leur.