Wereldwijd zijn er macro-economische redenen die zorgen voor een bedreiging van de veiligheid. Zo is er cybercrime, terrorismedreiging en onzekerheid over de financiële situatie. Daarom zijn er een aantal trends te ontdekken die de komende jaren een invloed op de beveilingsbranche gaan hebben. Daaruit zijn een aantal zeer belangrijke trends te halen die uw vastgoed verzekeren van een goede terreinbeveiliging.

Ten eerste zullen er beveiligingssystemen moeten zijn die inter-operationeel zijn. Daarmee zijn verschillende systemen vanuit een besturing door middel van een gebruiker te beheren zijn.

camera bewakingCamerabewaking

De camerabewaking zal ook veranderen. Er zal steeds meer gebruik worden gemaakt van digitale technologieën. Ook zullen de Videoanalyses en de toepassingen daarop toenemen. Deze videoanalyses kunnen bijvoorbeeld ook gebruik worden door marketeers die zo de klantbehoeften kunnen meten(in een winkel) of om de prestaties van de medewerkers

Totaalaanbieding

Ook zullen bedrijven steeds vaker opzoek gaan naar bedrijven die een totaalplaatje kunnen aanbieden. Ze willen een maximaal resultaat voor het geïnvesteerde geld. Daarom zijn ook de aftersales en eventuele trainingen van belang om een bedrijf zich volledig veilig te laten voelen.

IT-gegevens

Ten slotte zijn er voor alle gevoelige en vertrouwelijke data goede IT-beveiligingsoplossingen nodig. Daardoor kunnen ook data beschermt worden waarmee uw beveiligingssysteem functioneert. Daarnaast zijn ook alle vertrouwelijke en persoonlijke data beschermd.